Welcome, visitor! [ Register | Login

Over ons

Allereerst welkom op haarslipje.nl. Wat is de bedoeling van deze website? Er zijn weinig websites op het net die het mogelijk maken voor mensen met deze fetisj om gedragen ondergoed van mannen en vrouwen te kopen. Wij brengen hier verandering in! Deze fetisj is voor heel veel mensen nog steeds en taboe en durven hier niet over te praten.

Wij willen het makkelijker maken om voor mensen met deze Fetisj om dit op één plek te brengen zodat iedereen met deze fantastische Fetisj zonder schaamte kan communiceren. Iedereen op deze website deelt dezelfde fetisj. Er is dus niets om je voor te schamen!

Hoe anoniem is onze website?

Om te reageren op een advertentie heeft u geen account nodig! Andere bezoekers van de website zullen niet weten dat u toevallig op de website aan het rondneuzen bent. Wanneer u een advertentie heeft gevonden kunt u contact opnemen met de adverteerder via de mail. Dit kan met een willekeurig email adres.

Alleen de adverteerder en uw zullen contact hebben over de afhandeling van de aankoop. Omdat iedereen hier de zelfde fetisj deelt hoeft u zich dus nergens voor te schamen!

Plaatsen van een advertentie?

Voor het plaatsen van een advertentie is een account nodig. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden. Een bezoeker die op uw advertentie reageert ziet geen gegevens van de verkoper dit wordt allemaal via de mail afgehandeld. De verkoper bepaalt zelf hoe er betaald dient te worden.

Het is verplicht om minimaal één foto (foto van het kledingstuk dat u aanbied) bij uw advertentie te plaatsen. Een koper wil natuurlijk graag zien wat hij koopt. Verder bepaalt u zelf wat voor andere foto’s u gebruikt. U kunt maximaal 3 foto’s toevoegen aan uw advertentie.

Waarom kost een advertentie plaatsen geld?

Het plaatsen van een advertentie kost geld omdat wij ook de hosting en promotie van deze website moeten betalen. Het hosten van een website met veel bezoekers en advertenties kost best veel geld. En bezoekers komen niet zomaar op een website, daarom hebben wij een budget nodig om via diverse kanalen de website te promoten.

Wij zullen via verschillende kanalen de website promoten. Denk hierbij aan Google advertenties en advertenties op websites, Facebook, Google, Twitter etc…

Een losse advertentie plaatsen voor 30 dagen kost € 2,50 Het is ook mogelijk om een advertentiepakket te kopen. Een advertentie pakket voor 30 dagen kost € 10 en kunt u onbeperkt advertenties plaatsen.

We hebben ook een advertentie pakket voor 90 dagen en die kost € 20,- Met dit pakket kunt u 90 dagen lang onbeperkt aantal advertenties plaatsen.